Ring idag for uforpligtende tilbud +45 40 45 01 25

ckaservice@ckaservice.​dk

Profil

CKA Service er et velkonsolideret servicefirma med over 35 års erfaring.

Vi er omkring 50 medarbejdere, der er specielt uddannede til at kunne udføre de mangeartede opgaver vi tilbyder vore kunder.

Hos CKA Service sætter vi en ære i at udføre den bedste rengøring, overfladebehandling af gulve og gulvslibning til en attraktiv pris.

Et indeklima som værnes om og prioriteres højt, er også et effektivt virkemiddel til et progressivt og trivielt arbejdsmiljø hvor dine ansatte har de bedste forudsætninger.

Vi er løsningsorienteret med fokus på kvalitet og detalje, således at vi kan imødekomme alle virksomheders behov uanset størrelse

CKA Service har gennem 35 år udført rengøring og gulvvedligeholdelse på højeste niveau, og for at sikre at standarden overholdes, udfører vi kvalitetssikring af både rengørings- og gulvvedligeholdelses opgaver samt vores anvendte produkter.

Miljø

Hos CKA Service bestræber vi os på kun at anvende de mest miljøvenlige produkter for naturen samt vores medarbejderes sundhed og sikkerhed. Vi har gennem de sidste årtier har meget fokus på at nedbringe mængden af kemikalier samt vores øvrige resurseforbrug​​

© Copyright CKA Service